gimnastic-banner-the-beat-challenge

Villarreal 1-0 Nàstic

 El Nàstic ha caigut aquesta tarda a la ciutat esportiva de Villarreal contra l'equip revelació de la temporada. Un solitari gol de Natxo Insa en el minut 65 ha servit als de la PLana per a sumar 3 punts més.

La primera part ha atorgat dos papers ben diferenciats als dos conjunts que hi havia sobre el terreny de joc. El Villarreal s'ha quedat amb el control de la pilota mentre bque el Nàstic s'ha dedicat a pressionar i a aprofitar les ocasions. Els grana han disposat de les millors ocasions de la primera meitat, en concret, José Mari. L'andalús ha pogut obrir en dues ocasions el marcador: la primera s'ha trobat amb un bon Juan Carlos en l'u contra u, i, la segona, ha estat una rematada de cap que ha arribat fluixa a les mans del porter local. Cap al final dels primers 45 minuts el Villarreal ha disposat de les seves opcions per marcar, però un gran Rubén ha evitat la diana local.

A la segona meitat el Villarreal ha sortit molt més fort i ha posat setge sobre la porteria de Rubén, que ha aguantat la marca a zero fins al minut 65, quan Natxo Insa ha culminat la jugada del gol groguet. La rèplica ha estat una rematada de Morán de cap, però la seva pilota ha sortit fregant el pal de la pòrteria de Juan Carlos. Minuts més tard ha estat José Mari qui ha pogut empatar, però la seva rematada tampoc ha trobat porteria.

Al final, però, el marcador s'ha mantingut amb l'avantatge pels locals i el Nàstic haurà d'esperar una setmana més per a poder sumar els 50 punts.

gimnastic-ucrania