gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vine al Nàstic a gaudir del Zumba!!

Demà comença al Club Gimnàstic una nova activitat: el Zumba Fitness! La zumba és una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí Beto Pérez. La zumba consisteix en una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en pasos senzills i repetitius, el que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions, cremar calories i passar una estona divertida. La zumba s'ha començat a introduir en alguns centres esportius.

L'activitat del Zumba, doncs, s'afegeix a les activitats esportives que ja programades el Club Gimnàstic. Les classes de Zumba seran els dimecres de 9.45h a 10.45h i de 17.30h a 18.30h; i els divendres de 9.45h a 10.45h i de 17h a 18h.

El preu segueix sent de 25€ mensuals i inclou la possibilitat de gaudir de totes les activitats esportives del club: Pilates, Country, Ioga, marxa nòrdica, tonificació i Zumba. Els socis i familiars de socis no han de pagar la quota d'entrada, que és de 25€.

Les inscripcions es poden fer a les oficines del club. Per a més informació podeu entrar a la web del Gimnàstic de Tarragona, trucar al 977215103 o adreçar-vos a les mateixes oficines del Nàstic.

gimnastic-ucrania