gimnastic-banner-the-beat-challenge

Viu la ‘Semana del Nàstic’ en Parc Central

El proper divendres 14 de maig s'inicia la ‘1a Setmana del Nàstic a Parc Central', un acte que enguany es duu a terme per primer cop i que centrarà la vida grana de Tarragona a les instal·lacions del Parc Central, que actualment és l'entitat patrocinadora de l'equip femení del Gimnàstic de Tarragona SAD que juga a la Superlliga.

El director general del Gimnàstic de Tarragona SAD, Lluís Fàbregas, i el gerent de Parc Central, Pere Pairó, han estat els encarregats de presentar aquest matí a les instal·lacions esportives del club els principals actes que es duran a terme durant aquesta setmana, que clourà el proper dissabte 22 de maig, i que, en el context de Parc Central, inclourà diverses activitats organitzades conjuntament per les dues entitats, entre les que destaquen una gimcana, la visita dels jugadors del primer equip al centre i la signatura d'autògrafs a tots els socis i afeccionats que ho desitgin.

El programa d'actes de la ‘1a Setmana del Nàstic a Parc Central' acull activitats per tots els gustos i edats entre les que s'hi inclou la gimcana que es durà a terme del 14 al 22 de maig (de dilluns a divendres a partir de les cinc de la tarda i dissabte de dos quarts de dotze del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a dos quarts de deu del vespre) en la que els participants hauran de superar quatre proves; tocs de pilota, xuts a porteria per marcar gol, pràctica amb la Nintendo Wii Fit i trobar els escuts del Nàstic que estaran repartits per les instal·lacions del Parc Central.

A banda de la gimcana, tots els que s'animin a participar en ‘1a Setmana del Nàstic a Parc Central' també tindran l'ocasió de fer-se fotografies com a estrelles del futbol en el photocall expressament dissenyat per l'ocasió, i podran veure la retransmissió dels gols històrics de l'equip grana a les pantalles de la plaça central de Parc Central.

Els jugadors del Nàstic seran els autèntics protagonistes d'aquesta setmana plena d'activitats on es preveu que l'equip femení del Nàstic participi en una sessió fotogràfica a les instal·lacions de Parc Central i que els jugadors del primer equip també hi estiguin presents durant la setmana.

Tots els participants de l'acte tindran l'oportunitat d'endur-se a casa diversos obsequis. Els participants de la gimcana entraran en el sorteig de 100 samarretes del Nàstic i es repartiran pins i tiquets que es beccanviaran per entrades pel proper partit que el Nàstic jugarà a casa contra el Cadis. A més a més, les persones que participin de l'acte entraran en un sorteig que repartirà tres xecs, per gastar en productes dels establiments comercials situats a Parc Central, i dels quals es farà entrega als guanyadors durant l'encontre del Nàstic amb el Cadis.

gimnastic-ucrania