gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Volant’ sobre rodes en els Jocs escolars (Patinatge de velocitat)

El patinatge de velocitat deixa bones sensacions en la segona jornada dels Jocs escolars 2014 que es celebren al Prat de Llobregat. En categories de promoció s’han encapçalat la majoria de curses i en federats es mantenen els bons resultats.

Pel que fa als federats, Jan Schmitz i Omar Forcadell han estat segon i tercer en categoria junior, Enric Ros ha quedat segon en juvenil i Alexandra Palos ha tornat a ser la primera classificada en categoria màster. Finalment, l’aleví Gerard Ros s’ha adjudicat la quarta posició. També cal destacar la participació de Xènia Foix, Sílvia Adserà, Ania Blanca, Ainoa Martín i Júlia Baringo.

Mentre, en promoció, Ariadna Blanca s’ha classificat en segona posició en prebenjamí femení i Joel Martín ha estat el primer en masculí. En aleví, Oriol Foix ha guanyat després de patir una caiguda que l’ha obligat a fer una gran remuntada. Esther Anton ha estat tercera en aleví femení i pel que fa a infantil femení: Ana Gabriela, Alba Oyonate i Júlia Juncosa han estat primera, segona i quarta classificada respectivament. En la categoria masculina, Ruben Martín i Jhon Eder han ocupat els dos primers esglaons del podi i Victor Marrugat ha quedat en quarta posició en categoria màster.

El proper diumenge es celebrarà la tercera i última jornada d’aquests Jocs escolars celebrats al Prat de Llobregat. L’equip de patinatge de velocitat del Nàstic intentarà endur-se el màxim nombre de victòries entre un total de 180 patinadors de tota Catalunya.

gimnastic-ucrania