gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vuelve el ‘Món Nàstic’

Aquest migdia s'ha fet la presentació oficial de la 2a trobada 'Món Nàstic', que es durà a terme aquest proper diumenge 9 de desembre a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona. El club grana i la Federació de Penyes, doncs, obrirà les seves portes per tal que petits i grans gaudeixin d'una jornada d'oci i esport a casa seva. L'activitat central de la jornada serà un torneig de futbol per a benjamins i prebenjamins. Els partits acolliran 16 equips provinents de tota la província de Tarragona. 300 jugadors que passaran pels diferents camps de les instal·lacions des de les 9h (hora d'arribada dels equips) fins a les 14h (hora prevista de la finalització dels encontres.

Entre partit i partit, a més, la canalla podrà gaudir d'un menú d'activitats organitzat expressament per a la jornada. Inflables, un tour pels racons més amagats del Nou Estadi, pàdel, tennis, tennis-taula, country, pilates o ioga, seran algunes de les activitats que podran fer els més petits. A més, Adecco muntarà un circuit de Cycling solidari i els Xiquets de Tarragona un taller sobre castells.

La resta de família i acompanyan també podran gaudir d'activitats per a passar la diada. Un curs de conducció amb BMW Busquets, un tast del cava oficial del Nàstic o el mateix tour per l'estadi seran algunes de les activitats enfocades als acompanyants. Aquests, a més, podran gaudir d'un espai comercial on marques com Adernats, Aquum o la mateixa Botiga del Nàstic oferiran promocions i descomptes exclusius per a aquesta jornada.

Pel que fa l'aspecte gastronòmic, la Federació de Penyes organitzarà un esmorzar i dinar popular per a què tothom que vingui pugui gaudir també d'un bon menú culinari. La Federació posarà al servei dels visitants unes graelles on la gent podrà fer-se una graellada de carn. La Federació oferirà plats de carn a la gent per un preu popular (5€ i 3€) per tal que aquesta es pugui cuinar el seu propi àpat.

Finalment, tots els participants al torneig rebran una entrada pel partit entre el Nàstic i l'Ontinyent i, a més, podran comprar entrades de gol per als seus acompanyants amb un preu especial de 5€, presentant un tiquet que tindran a la seva bossa de benvinguda. Aquesta bossa de benvinguda tidnrà, a més, un val de descompte per a la Botiga del Nàstic i productes cortesia d'Aquum, Adidas Tarragona, Cobega Coca-cola o BASF, entre d'altres.

gimnastic-ucrania