Yeclano 0-2 Nàstic

El Nàstic ha sumat avui la seva cinquena victòria consecutiva i ho ha fet al camp del Yeclano Deportivo per 0-2. Els gols de Javi Martínez i Marcos Jimenez de la Espada han donat tres punts al Nàstic, que li fan retallar distàncies amb la zona de playoff, que ara ja és a 8.

Ni un minut han tardat els de Javier Salamero en buscar la porteria contrària. Jesús Perera ha tingut la primera en el primer minut de joc, però la seva rematada ha marxat alta. Tot i aquesta declaració d'intencions, la primera part no ha brillat per les ocasions de gol, ni en una àrea ni en l'altra. Coneixedors del terreny de joc complicat de la Constitución, els locals han dominat els primers minuts de joc, practicant un futbol pràctic i directe. El Nàstic, però, ha anat agafant es mides al partit i, tot i que el camp no estava per gaires jugades elaborades, els de Tarragona han trobat les millors accions per banda. Primer Javi Martínez i després Aaron han buscat la línia de fons, però en cap de les dues ocasions les seves centrades han arribat als davanters grana. Abans de la mitja part, Abel Benita ha vist la segona targeta groga per una entrada a Javi Martínez, deixant l'equip local amb 10 jugadors.

A la represa els grana han posat la sisena marxa i han anat definitivament a pel partit. Als pocs minuts d'aquest segon inici Javi Salamero ha donat entrada a Perico, que ha substituït Alberto Benito. I al minut 59 ha arribat el primer. Una bona jugada per l'esquerra de l'atac tarragoní ha acabat amb unb xut a l'escaire de Javi Martínez, que no ha donat opció al porter Alberto. 7 minuts més tard, Perico s'ha inventat una passada a Javi Martínez, que ha posat la pilota al centre de l'àrea, on Marcos ha fet el segon. Amb el 0-2 al marcador Salamero ha donat entrada a Joel Coch, que ha ocupat el lloc de Marc Martínez.

Els tres punts d'avui fan que el Nàstic hagi sumat 15 dels darrers 15. La propera cita dels grana serà diumenge vinent a les 19h al Municipal de Reus contra el Reus Deportiu.