Llagostera 1-2 Nàstic

El Nàstic ha guanyat el LLagotera per 1 gol a 2 aquesta tarda al camp del Vilobí. Els grana han aconseguit la tercera victòria d'aquesta pretemporada i amb dos gols de Powel. L'holandés ha obert la llauna al minut 24 de joc després d'una jugada individual quan Rubén Pérez li ha ficat l'esfèric des de la porteria i només tres minuts després ha tornat a batre el meta del Llagostera. Álvaro Rey li ha fet una bona asistència i amb un xut creuat ha enviat de nou, la pilota al fons de la xarxa. Abans d'arribar a la mitja part, el propi Álvaro ha gaudit d'una bona ocasió per marcar el 0 a 3 però el seu xut, volia sorpendre el porter per a dalt, l'ha acabat aturant Bartrina. Després del descans, Oliva ha fet els primers canvis amb David Valle i Moran, i més tard ha donat entrada a la resta de la banqueta. Al 57' Samuel Bayon amb un xut de falta ha aconseguit marcar el gol pels locals.

Els grana jugaran un altre amistós aquest dimecres contra el Valencia B.