gimnastic-banner-the-beat-challenge

Vuit podis als Jocs Escolars del Prat (Patinatge de velocitat)

El Prat de Llobregat ha acollit, aquest diumenge, la tercera i última prova dels Jocs Esportius Escolars de Patinatge de Velocitat. En aquesta edició, el Nàstic ha aconseguit vuit podis i quatre primeres posicions, resultats que confirmen el bon estat de forma dels patinadors federats, com també els de promoció.

 

En federats, Alexandra Palos es va proclamar campiona de la categoria màster realitzant una de les seves millors curses de la temporada. Mentre, Omar Forcadell va aconseguir una merescuda segona posició en categoria junior i Enric Ros es va classificar quart en categoria juvenil.

 

Pel que fa a la promoció, Joel Martín s’ha proclamat campió en benjamí i Oriol Foix ha ocupat el primer lloc del podi en aleví. En infantil masculí, Rubén Martín i Jhon Eder han estat els dos primers classificats, mentre, en femení, Ana Gabriela s’ha proclamat campiona, Alba Oyonate ha quedat segona i Júlia Juncosa s’ha adjudicat la quarta posició. També cal destacar la participació de Xènia Foix, Sílvia i Elena Adserà, Júlia Baringo, Ania i Ariadna Blanca,Gerard Ros, Esther Anton, Núria Hernandez, Valeria Messallles, Victor Marrugat i  Jan Sthmitz.

 

Els granes s’han mostrat molt orgullosos dels resultats obtinguts en aquestes jornades dels jocs. A partir d’ara, iniciaran la preparació per a realitzar un bon paper com a locals als Jocs Escolars de Tarragona que es disputaran al pavelló del Nàstic. A més, la secció de patinatge de velocitat està d’enhorabona pel seu segon aniversari i des del Club es mostren molt satisfets per la progressió dels seus patinadors.

gimnastic-ucrania