gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic 1 – 1 Real Valladolid

El conjunt grana suma un punt després d’avançar-se al marcador amb un gol d’Achille Emaná. Els de Vicente Moreno segueixen en posicions de play-off amb 43 punts i encadenen set jornades consecutives sense conèixer la derrota.

 

A l’inici del matx, tots dos equips, acostumats a tenir el control de la pilota, han intentat fer-se amb la possessió del joc; els grana, a base de pausa i criteri en la circulació s’han imposat als visitants en aquesta faceta. Tot i això, la primera aproximació ha estat pels pucelans, que s’han trobat amb una gran intervenció de Varo, avui debutant a la Liga Adelante per la sanció de Reina. El joc es desenvolupava a zona de mitjos i les jugades de creació s’esvaïen a la zona de tres quarts de camp. Al minut 19, Tejera ha centrat una falta escorada i el porter Kepa ha refusat amb els punys. Mentre que Achille Emaná ha inaugurat el marcador al minut 22. Una bona combinació entre Aníbal i Naranjo l’ha finalitzat el camerunès avançant-se a la defensa i picant la pilota per sobre el porter. Dos minuts després ha arribat la igualada. Alberto Varo s’ha anticipat a la centrada i la pilota li ha relliscat al porter de La Canonja, fent que Rennella fes el gol a plaer. L’empat ha arribat a l’instant, però els nastiquers no han deixat d’intentar posar-se per davant en el marcador novament. Al minut 32 una centrada d’Aníbal l’ha rematat Naranjo amb el cap i la defensa ha allunyat l’esfèric. Un minut després, jugada similar a l’àrea contrària. La rematada de Roger no ha trobat porteria. Després dels primers 45 minuts, dos gols i domini grana s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, al minut 50, Naranjo ha gaudit d’una bona ocasió des de l’interior de l’àrea a centrada de J. Assoubre, que l’andalús no ha pogut impactar per fer el segon gol del Nàstic. Al 56’, Aníbal ho provava en una rematada creuada que atrapava Kepa. Al minut 61, Vicente Moreno ha mogut la banqueta. El davanter Aníbal deixava el seu lloc a Juan Muñiz. A l’equador de la segona meitat, els nastiquers seguien amb el control del partit i gaudint d’aproximacions a porteria contraria. Al minut 74, Juan Muñiz ho ha provat de falta directa però la pilota s’ha estavellat a la tanca. Al minut 79 l’ha tingut el golejador Emaná. Una centrada des de banda esquerra l’ha rematat de primeres el camerunès i la pilota ha impactat a l’exterior de la xarxa visitant. El segon canvi grana ha estat al minut 80, quan Naranjo ha deixat el seu lloc a De la Espada. L’últim canvi del Nàstic ha estat el de Tejera per Madinda al minut 85. Ja en el tram final del matx, De la Espada ho ha provat des de lluny però la pilota s’ha perdut per sobre la porteria del Valladolid. Ja en temps afegit, el conjunt entrenat per Miguel Ángel Portugal hauria pogut emportar-se els 3 punts del Nou Estadi. Juan Villar ha xutat des de lluny però la pilota ha topat al travesser de Varo i s’ha perdut a fora de porteria. Després dels tres minuts d’afegit, s’ha arribat a la conclusió.

 

La setmana vinent, el Nàstic es desplaçarà fins a Alcorcón per disputar la jornada 28 del campionat. L’enfrontament es disputarà el diumenge 6 de març, a les 17.00 hores, al Municipal de Santo Domingo.

 

Alineacions

Nàstic: Varo, Xisco Campos, I. Bouzón U.Z, Xavi Molina, Mossa, Aburjania, Tejera (Madinda, 85'), J. Assoubre, J. Naranjo (De la Espada, 80'), Emaná i Aníbal.Z (Juan Muñiz, 61’).

Real Valladolid: Kepa, Mojica, Marcelo Silva, Juan Villar, André Leao, Juanpe, Nikos (Óscar, 80’), Javi Moyano, Álvaro Rubio, Roger i Rennella (Manu del Moral, 83’).

Gols
1-0, Emaná (22’); 1-1, Rennella (24’).
 
Targetes
J. Assoubre (12’), Nikos (18’), Xavi Molina (25’), Emaná (28'), Rennella (39’). 

Àrbitre
Sr. Daniel Ocón Arráiz (Col·legi de La Rioja).
 
Nou Estadi. 6938 espectadors. Jornada 27 Liga Adelante (15/16).

gimnastic-ucrania