gimnastic-banner-the-beat-challenge

Campionat i ascens de l’Aleví Sansa

L’Aleví Sansa es va proclamar, aquest passat cap de setmana, campió del seu grup, aconseguint de retruc l’ascens a Preferent.

L’Aleví Sansa es va proclamar, aquest passat cap de setmana, campió del seu grup, aconseguint de retruc l’ascens a Preferent.

Els nois de Jordi Rojas van superar a l’escola Marc Bartra per un contundent 1 a 6, amb el que van tancar una gran temporada. Els grana, molt superiors en tot moment al rival, no van donar opcions als ebrencs, dominant en totes les facetes del joc. La pluja de gols, fins a 6, va acabar de confirmar la superioritat dels tarragonins.

Amb la victòria, els nostres acaben la temporada en la primera posició, aconseguint l’ascens a Preferent. El tècnic de l’aleví, Jordi Rojas, destacava el gran treball dels seus durant tot l’any, que els ha dut al títol. “Estic molt satisfet amb els nanos. Sempre dic que són els millors jugadors del món. Per entrega, per il·lusió, per treball, per sacrifici, són els millors del món. Estic molt orgullós, hem fet una gran temporada, amb un creixement constant que al final ha donat el seus fruïts amb aquest campionat i l’ascens a Preferent. Enguany, tots plegats, hem gaudit molt i això és el més important”.

gimnastic-ucrania