gimnastic-banner-the-beat-challenge

CBT i Nàstic de la mà en un cap de setmana clau

Promoció conjunta per a socis de CBT i Nàstic

Les dues entitats han arribat a un acord per a fer una promoció conjunta per a socis de CBT i Nàstic

Aquest cap de setmana els dos equips de la ciutat juguen partits claus com a locals. El Club Bàsquet Tarragona s’enfronta el dissabte, a les 20 hores, al Lucentum d’Alacant en el segon partit de la primera fase dels play off d’ascens a LEB Or. De la seva banda, el Nàstic rep la visita de l’Oviedo, tercer classificat amb els mateixos punts que els grana, i rival directe per les places de play off.

Aprofitant aquesta coincidència, tots dos clubs han arribat a un acord per a fer una promoció conjunta pels seus socis. El dissabte  tots els socis del Nàstic tindran entrada gratuïta pel partit entre el CBT i el Lucentum. Tan sols caldrà que els socis s’adrecin a les taquilles del pavelló del Serrallo i mostrin el seu carnet de soci del Nàstic per rebre una entrada pel partit.

Per la seva banda, el diumenge, tots els socis del CBT tindran entrada gratuïta al Nou Estadi pel partit entre el Nàstic i l’Oviedo. En aquest cas, els socis del CBT hauran d’anar a les oficines de l’entitat grana i mostrar el seu carnet per obtenir l’entrada pel partit.

En tots dos casos les promocions estan subjectes a la disponibilitat d’aforament de les instal·lacions.

gimnastic-ucrania