gimnastic-banner-the-beat-challenge

Col·laboració entre el Nàstic i el Banc de Sang i Teixits

El Nàstic s’ha compromès a col·laborar de manera activa amb el Banc de Sang i de Teixits. El dia 14 de setembre dos quarts d’una del migdia va tenir l’acte institucional de signatura del conveni de col·laboració, a la sala de premsa del Nou Estadi.

En aquest acte hi van participar el president, Josep Maria Andreu; el cap del Banc de Sang a la demarcació de Tarragona, Enric Contreras, i el gerent del Banc de Sang i de Teixits, Ramon Pau.

Tots tres van assenyalar la importància d’aquest acord per tal d’aconseguir pujar el nombre de donants i d’augmentar la solidaritat a l’hora d’efectuar les donacions.

La 2ª Marató de Donació de Sang, que es va realitzar al Teatre Metròpol el dissabte 16 de setembre, va ser una altra mostra de l’estreta relació que s’ha establert entre les dues entitats. Durant aquest acte, el Nàstic va fer una entrega d’una de les motocicletes de la seva marca entre tots els voluntaris que es van acostar a fer donació de les seves mostres. El guanyador del sorteig va ser Albert Saludes.

Aquest acte de col·laboració amb una entitat esportiva –la primera que es realitza amb un equip de futbol de primera divisió- entra dins del pla d’actuacions específiques que realitza el banc de Sang i de Teixits. Aquest projecte té un objectiu clar: recollir el màxim de litres de sang i la màxima quantitat de sang possible.

gimnastic-ucrania