gimnastic-banner-the-beat-challenge

Col·laboració entre el Nàstic i la Clínica Curull

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i la Clínica Curull tanquen un acord de col·laboració pel que resta de curs esportiu. Als jugadors del primer equip grana els hi realitzaran una revisió bucodental per prevenir possibles lesions musculars, articulars i òssies

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i la Clínica Curull tanquen un acord de col·laboració pel que resta de curs esportiu. Als jugadors del primer equip grana els hi realitzaran una revisió bucodental per prevenir possibles lesions musculars, articulars i òssies.

L’entitat grana i la Clínica Curull s’uneixen per a que tots els jugadors del Nàstic tinguin la millor assistència i prevenció en la seva salut bucodental ja que les infeccions en dents i genives augmenten el risc de sofrir lesions musculars i articulars, com també recaure d’aquelles ja superades.

La relació entre la salut dental i el rendiment esportiu és directa i recíproca, ja que la dieta i l’estrès dels esportistes d’elit repercuteix en les seves dents i genives. La Dra. Conchita Curull afirma que “la millor manera d’evitar lesions i problemes derivats de patologies o malalties bucodentals és la prevenció”, per aquest motiu l’entitat grana i la Clínica Curull vetllaran per tractar als jugadors grana amb especialistes en aquest àmbit.

Aquestes lesions i patologies succeeixen perquè la sang trasllada les bactèries de les infeccions bucodentals als músculs i articulacions, el que comporta pèrdua de to fibril·lar i provoca un major índex d’estrips en el teixit muscular, dolors a les articulacions i problemes als tendons.

La Clínica Curull és un centre referent, especialitzat en la salut i l’estètica dental avançada amb seu a Tarragona i que pertany a l’Associació Americana d’Ontologia Cosmètica. La clínica, fundada el 1995, ha tractat a més de 10.000 pacients i compta amb un equip humà format per Doctors i personal sanitari amb una àmplia experiència en implantologia, periodòncia, odontologia integrada i estètica. Més informació a clinicacurull.com o al telèfon 977 241 380.

gimnastic-ucrania