gimnastic-banner-the-beat-challenge

Conveni amb el Col·legi Sant Pau

El Gimnàstic de Tarragona SAD i el Col·legi Sant Pau Apòstol han arribat a un acord de col·laboració en els camps de l’esport i l’educació.

Amb aquest conveni ambdues entitats busquen enfortir els vincles que ja existien entre elles per fomentar accions i activitats acadèmiques, esportives i culturals d’interès comú. Entre d’altres, aquest acord contempla la col·laboració en l’organització de sessions de formació pels tècnics de totes dues entitats. A més, els jugadors/es de l’Associació Esportiva Escolar Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona  podran gaudir del carnet de simpatitzant del Nàstic i participaran d’accions i activitats organitzades conjuntament amb el Nàstic de Tarragona. 

El Director General del Gimnàstic de Tarragona SAD, el Sr. Lluís Fabregas, i el Representant del Col·legi Sant Pau Apòstol, el Sr. Francesc Ortiz, han fet oficial avui l’acord amb la signatura del conveni.  El Responsable de Màrqueting del Gimnàstic, el Sr. José Maria Andreu Solé, i el Coordinador d’Activitats Extraescolars del Col·legi Sant Pau, el Sr. Joaquín Valencia, també han estat presents en l’acte de signatura del conveni.

gimnastic-ucrania