gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els jugadors visiten el Col·legi Sant Pau Apòstol

Com cada temporada, els jugadors del primer equip grana han visitat als alumnes més joves del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona.

Com cada temporada, els jugadors del primer equip grana han visitat als alumnes més joves del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona. Des dels alumnes de pàrvuls fins a primària, han compartit una estona amb Manolo Reina, Xavi Molina, Iago Bouzón, Manu Barreiro i Sergio Tejera.

Tots cinc jugadors han respost les preguntes més curioses sobre la preparació dels partits o les curiositats del vestidor grana. El mateix Iago Bouzón ha respost la pregunta formulada per la seva filla major, i la filla petita de Manolo Reina ha superat el seu pare des del punt de penal del camp de futbol sala del col·legi tarragoní. Després d’aquests moments d’esbarjo entre el jovent del centre escolar han arribat les fotografies per grups i les multitudinàries signatures d’autògrafs entre els aficionats més joves del Nàstic.

Cal destacar la gran afluència de nens i nenes vestits o equipats amb els productes del Nàstic, que ha servit per donar una calorosa rebuda als cinc jugadors, dos d’ells pares, del primer equip del Gimnàstic de Tarragona. El centenar d’alumnes que han assistit al pati del col·legi han pogut cantar l’himne del Nàstic i estar prop dels seus ídols futbolístics durant l’acte, d’aproximadament una hora.

gimnastic-ucrania