gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A comença la lliga.

El Juvenil A de Nàstic comença aquest cap de setmana la lliga i ho fa contra el campió de la temporada passada, el RCD Espanyol.

El Juvenil A de Nàstic comença aquest cap de setmana la lliga i ho fa contra el campió de la temporada passada, el RCD Espanyol. (Dissabte, 18 hores, Ciutat Esportiva RCD Espanyol)

Els blanc i blaus van ser campions l’any passat tant amb el Juvenil A com amb el Juvenil B a Divisió d’Honor i Nacional, respectivament. Aquest fet demostra el gran potencial de la que és una de les millors canteres espanyoles.

Els de Manel Cazorla afronten el repte de l’estrena amb il·lusió i respecte, sent conscients que els barcelonins seran un rival complicat. En paraules del seu tècnic, els grana no han de tenir por dissabte, i han de ser capaços de persistir durant tot el partit a al recerca de les seves oportunitats. “Juguem contra un rival molt complicat, amb molt de talent i amb un joc combinatiu de gran nivell. Però no hem de tenir por, sabem que ens caldrà ser constants i pacients, estant molt atents a les ajudes defensives i ser persistents. Estic segur que si fem una bona feina tindrem les nostres oportunitats però debutem contra un gran rival.”

El Juvenil A fa setmanes que treballa per preparar l’estrena en lliga i durant la pretemporada ha aconseguit bons resultats contra equips d’entitat com l’Ascó de Tercera Catalana el que permet als grana ser optimistes de cara a la nova temporada que tot just s’inicia.

gimnastic-ucrania