gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil A torna als entrenaments

El Juvenil A del Nàstic ha tornat avui als entrenaments pensant ja en la nova temporada.

El Juvenil A del Nàstic ha tornat avui als entrenaments pensant ja en la nova temporada que comença el 4 de setembre.

Els de Manel Cazorla han tornat avui a la feina després d’uns dies de vacances i ho han fet amb una doble sessió de matí i tarda. Els grana han entrenat al matí a les instal·lacions de la Pobla de Mafumet mentre que a la tarda ho ha n fet al Nou Estadi.

El Juvenil A competirà un any més a Divisió d’Honor, la màxima categoria del futbol estatal, després que l’equip salvés l’any passada la plaça en una gran temporada dels nostres.

L’equip, dirigit un any més per Manel Cazorla, manté 6 jugadors de la temporada passada i comptarà amb el bloc del Juvenil B de l’any passat. A més, els grana sumaran algunes cares noves al projecte. Al regressos de l’extrem Sergi Gestí (Almería), el davanter Xavier Toldra (Barça) i el porter José Ruiz (Cambrils), s’hi sumen els fixatges de Iker Alonso que arriba provinent d’Osasuna i de Pol Prats provinent del Reus.

El cos tècnic també presenta novetats i és que Jordi Abella serà el segon entrenador juntament amb Gabriel Gómez. L’organigrama tècnic el completen el preparador físic, Gabriel Batalla i l’entrenador de porters, Alberto Pérez.

El Juvenil A buscarà, en paraules del seu tècnic, “treballar per mantenir la categoria i formar a jugadors que puguin donar el salt al filial al final de temporada”. Els grana començaran la lliga el cap de setmana del 4 de setembre contra l’actual campió de la competició, l’Espanyol.

gimnastic-ucrania