gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Juvenil B rep amb ganes al Barça B

Els de Dani Vidal reben dissabte, a partir de les 17 hores i a les instal·lacions del Nàstic, la visita del Barça B.

Els de Dani Vidal reben dissabte, a partir de les 17 hores i a les instal·lacions del Nàstic, la visita del Barça B.

Els visitants són un equip amb molta qualitat, amb grans jugadors en totes les posicions, molts d’ells internacionals amb les seleccions inferiors de Catalunya, i amb un estil de joc molt definit. La filosofia dels blaugranes és per tots coneguda, ja que es, des de fa anys, la mateixa per a tot el planter. Els barcelonins busquen tenir sempre el control de la pilota, amb possessions molt llargues fent que el rival es desgasti molt en tasques defensives; fins a trobar el definitiu passe de gol.

Els tarragonins hauran de fer un molt bon partit si volen competir pels punts amb el Barça. Després d’una bona setmana de treball, els grana tenen moltes ganes d’afrontar un dels partits més atractius de la competició i d’intentar donar la campanada contra els culers.

El tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, Sabem que són un equip, un dels millors, compten amb jugadors molt bons, dominen la possessió i obliguen a un desgast defensiu molt gran. Són un rival molt complicat però també tenen punts febles que intentarem aprofitar. El fet de disposar sempre molts efectius a camp contrari permet que, en contres ben executades i ràpides, puguis arribar amb superioritat a l’àrea.

gimnastic-ucrania