gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja

El Gimnàstic de Tarragona col·labora amb Creu Roja Joventut a Tarragona en la Campanya de Recollida de Joguines, que es farà entre aquest dijous 29 de novembre i dimarts 4 de desembre a la parada d’ESPIMSA del Mercat Central.

El Gimnàstic de Tarragona col·labora amb Creu Roja Joventut a Tarragona en la Campanya de Recollida de Joguines, que es farà entre aquest dijous 29 de novembre i dimarts 4 de desembre a la parada d’ESPIMSA del Mercat Central. Totes aquelles persones que entreguin una joguina nova, no sexista, no bèl·lica, cooperativa i educativa, rebran un val bescanviable per una entrada per al partit Nàstic – Granada CF, que es jugarà dissabte 8 de desembre, a partir de les 16 hores, al Nou Estadi.

En la presentació de la campanya ha estat present el jugador del primer equip Bernabé Barragán que, acompanyat pel responsable de l’àrea social del Nàstic, Jordi Ruiz, s’han fotografiat amb el director de la Creu Roja Tarragona, Ramon Grau, i amb Rafa Aragoneses, director de l’oficina del carrer Eivissa del BBVA, ja que l’entitat també col·labora a la iniciativa amb l’entrega de les entrades mitjançant el programa “BBVA CX Junts Creixem”.

La recollida de joguines a la parada d’ESPIMSA del Mercat Central es fa entre les 10 i les 13.30 hores i de 16 a 19 hores. Un cop rebut el val bescanviable, la persona s’ha de dirigir a la Botiga i Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya, on s’entregarà l’entrada per al partit Nàstic – Granada CF.

A més, per a tots aquells socis i seguidors del Nàstic que també vulguin col·laborar amb la campanya, el dia del partit s’instal·larà una taula a l’accés al Nou Estadi perquè es puguin  entregar joguines. Un cop feta la recollida, Creu Roja Joventut les classifica per edat i tipologia i es lliuren a les famílies necessitades que atén la pròpia entitat.

gimnastic-ucrania