gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic col·labora amb l’Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines

El Gimnàstic de Tarragona mostra el seu suport a l’entitat tarragonina, que aquest diumenge 19 organitzarà la 14a caminada popular amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, que es celebra el 14 de novembre.

El Gimnàstic de Tarragona mostra el seu suport a l’entitat tarragonina, que aquest diumenge 19 organitzarà la 14a caminada popular amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis, que es va celebrar el 14 de novembre.

La caminada popular espera superar un any més els 70 participants, els quals pateixen aquesta malaltia o bé simpatitzen amb ella. Un cop superat el recorregut confeccionat per aquesta edició de la caminada, es farà un dinar de germanor i com a cloenda es sortejaran nombrosos regals, entre ells, entrades per presenciar el proper Nàstic – Lorca FC al Nou Estadi. Matx que es disputarà el proper dissabte, dia 25, a partir de les 18 hores.

Un cop més, el Gimnàstic de Tarragona, SAD col·labora i solidaritza amb les entitats del territori que treballen, sense ànim de lucre, per les persones i per a les persones. En aquest cas, amb l’Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines, amb més de 35 anys de trajectòria i treball a la província de Tarragona.

gimnastic-ucrania