FUTBOL BASE – El Juvenil A tancarà l'any amb la visita del Girona FC

El Juvenil A de Divisió d’Honor jugarà diumenge, 16h, el darrer partit de l’any a casa contra el Girona.

Els homes de Manel Cazorla buscaran una victòria que els permeti marxar de vacances amb la satisfacció de la feina ben feta. El rival, però, no posarà les coses fàcils. Els gironins són tretzens a la taula amb tan sols 4 punts menys que els granes i venen de guanyar a la Salle a casa per un contundent 4-0.

Els granes encaren el partit de diumenge amb moltes ganes després que la setmana passada el Lleida els empatés en els últims minuts del partit. A més, els juvenils volen poder dedicar una victòria al seu company Arturo, que en la jornada passada va patir una greu lesió.

En paraules del tècnic del Nàstic, Manel Cazorla, diumenge cal mantenir la línia de les darreres jornades per optar a la victòria. “Hem de seguir amb la línia que portem en els últims partits però hem de ser capaços de tancar el partit per evitar patir en el tram final com contra el Lleida. És un partit important per marxar de vacances amb bones sensacions i descansar tranquil·lament. Els nanos tenen moltes ganes de guanyar per poder dedicar-li la victòria a l’Arturo.”.

Diumenge 16:00, Instal·lacions del Gimnàstic, partit corresponent a la primera jornada de la segona volta.