gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Nàstic Soccer Academy aterra a Mèxic

La NSA realitza un clínic de futbol per a 30 jugadors aplicant la metodologia grana

La Nàstic Sports Academy continua creuant fronteres per acollir i formar a joves futbolistes que viuran una experiència immersiva al nostre territori. Ciutat de Mèxic ha estat el lloc on s’ha impartit el clínic de futbol a 30 joves jugadors de la zona asteca durant el passat cap de setmana.

El director general de Camp Joliu, Javier Ornia; el director de l’Àrea de Negoci i Marca del Nàstic, Jose Maria Andreu Solé; i el responsable de la NSA, Jose Manuel Díaz, van encapçalar l’equip desplaçat fins a territori mexicà per explicar de primera mà el projecte i serveis a les famílies. Aprofitant la representació institucional, la delegació va visitar les instal·lacions esportives del PUMAS UNAM, un dels equips de futbol més importants del país.

Les dues sessions realitzades al Colegio Vista Hermosa de la capital mexicana van comptar amb la direcció de dos entrenadors de l’entitat grana, Adrián Rosales i Alberto Albertos, que juntament amb el partner local Be One, van ser els encarregats d’implementar la metodologia del Gimnàstic de Tarragona a més de 9.000 quilòmetres de casa.

El programa global de la Nàstic Sports Academy, impulsat pel Campus Camp Joliu i el Nàstic, segueix consolidant les bases sòlides abans d’arrencar el proper curs escolar, on alumnes del programa es formaran acadèmicament i esportivament, entrenant i competint a la província de Tarragona.

gimnastic-ucrania