gimnastic-banner-the-beat-challenge

L’atleta Laura Centella participa a la Copa de la Reina

L’atleta juvenil del Nàstic, Laura Centella, ha estat convocada per participar aquest dissabte al pavelló Luis Puig de València a la Copa de la Reina, la competició més important en pista coberta que organitza la Federació Espanyol d’Atletisme.

L’atleta juvenil del Nàstic, Laura Centella, ha estat convocada per participar aquest dissabte al pavelló Luis Puig de València a la Copa de la Reina, la competició més important en pista coberta que organitza la Federació Espanyol d’Atletisme. La jove atleta que competeix amb l’Agrupació Atlètica de Catalunya participarà al relleu llarg de 4×400.

Laura Centella té 17 anys i, tot i que és l’atleta més jove de l’equip, ja es’està fent un lloc a l’atletisme espanyol, ja que participarà per segona vegada en competicions estatals absolutes. L’estiu passat en el darrer Campionat d’Espanya absolut es va penjar la medalla de plata també en el relleu 4×400.

La Copa de la Reina és una competició per clubs on hi participen els vuit més importants de l’Estat Espanyol, entre ells el FC Barcelona, Agrupació Atlètica de Catalunya, Playas de Castelló o l’At. San Sebastián.

gimnastic-ucrania