gimnastic-banner-the-beat-challenge

Laura Centella guanya el Premi Pere Valls Recasens

La jove corredora de 400 metres, Laura Centella, s’ha emportat la cinquena edició del Premi Pere Valls Recasens, que s’han entregat a la Casa Canals de Tarragona.

La jove corredora de 400 metres, Laura Centella, s’ha emportat la cinquena edició del Premi Pere Valls Recasens, que s’ha entregat a la Casa Canals de Tarragona. L’atleta del Nàstic amb només 17 anys va aconseguir la temporada passada el segon lloc en la seva categoria al Campionat d’Espanya i al Campionat de Catalunya. A més va participar a l’Europeu sub-18 i a la Copa de la Reina, entre d’altres èxits destacats d’una de les grans promeses de l’esport tarragoní.

En un acte on van estar presents el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la regidora d’esports, Elisa Vedrina, i el delegat territorial d’esports de la Generalitat, Joan Plana, també es van entregar quatre distincions especials. A Ferran Adell, per la seva trajectòria de jutge àrbitre; a la llançadora de martell, Berta Castells, per la seva carrera esportiva; a Joan Plana pel seu suport i dedicació a l’esport i a l’Escola Solc per la seva feina amb l’esport inclusiu.

També van ser guardonats una trentena d’atletes del Nàstic pels seus resultats durant aquesta passada temporada.

Els Premis Pere Valls Recasens porten el nom de qui va ser directiu del Nàstic durant 25 anys, jutge internacional d’atletisme i persona vinculada a diferents entitats i associacions de la ciutat de Tarragona. L’acte ha estat amenitzat per actuacions de l’Escola de Música de Tarragona i els guardons han estat confeccionats per Galo Bertran, que va dissenyar també les medalles i els diplomes dels Jocs Mediterranis 2018.

gimnastic-ucrania