Nàstic 1-0 Lleida

El Nàstic ha tancat el penúltim partit de la pretemporada amb una nova victòria i, una vegada més, sense encaixar cap gol. Els de Kiko Ramírez han superat el primer rival d'aquesta pretemporada de la Segona B. I, tot i que no coincidiran en el grup III, ha servit per veure com poden ser els partits d'aquesta temporada al Nou Estadi.

Els grana han sortit amb força, han agafat el control de la pilota i han superat el rival amb escreix durant els vint primers minuts. Circulació, bandes i arribada, només faltava la rematada final. Amb el pas del temps, les forces s'han anat igualant i el partit ha passat a una altra fase. Sense perdre mai el control, el Nàstic s'ha mostrat seriós en defensa, un dels baluarts d'aquesta pretemporada. Malgrat s'hagués pogut inaugurar el marcador en alguna arribada d'Hero, Eloy o Calderon, s'ha marxat al descans amb el 0 a 0 inicial.

La represa ha començat amb un guió semblant. Seriositat i consistència eren les armes de dos equips que han demostrat ambició de cara la temporada regular. Una jugada d'estratègia, un factor importantíssim per a Kiko Ramírez, ha decantat l'encontre. Fran Velez ha culminat una falta lateral, col·locant al marcador el gol que donaria la victòria als tarragonins.

En els darrers compassos, fins i tot a la jugada següent al gol, elsgrana han disposat d'ocasions per a augmentar la renta, però al final l'un a zero ha estat el resultat que ha arribat fins al xiulet final. El proper partit, i últim de la pretemporada, serà dissabte a les 10.30h al camp del Morell.