gimnastic-banner-the-beat-challenge

Palanca i Brugui visiten el Col·legi El Carme

L’entitat grana realitza una nova visita dintre del projecte BBVA CX Junts Creixem.

L’entitat grana realitza una nova visita dintre del projecte BBVA CX Junts Creixem.

Els jugadors han respost les preguntes dels alumnes de 6è del centre educatiu tarragoní. Des de les 15.30 h d’avui, Miguel Palanca i Roger Brugué han explicat alguns del seus hàbits diaris. Alimentació, entrenaments, descans, ídols… han estat algunes de les qüestions plantejades pel jovent tarragoní.

Les dues classes de sisè han participat en l’acte a la sala polivalent del centre. Allí s’ha realitzat la fotografia grupal on també s’hi han sumat els dos professors del curs i el director de l’oficina Tarragona–Eivissa de BBVA CX, Rafa Aragoneses.

Posteriorment s’ha realitzat la signatura d’autògrafs per a tots nens i nenes assistents. A banda dels targetons dissenyats amb la imatge dels jugadors, també s’ha signat a nombrosos alumnes que s’han enfundat la samarreta del seu equip, el Gimnàstic de Tarragona.

Abans de donar per finalitzada aquesta nova acció social grana, els jugadors i Rafa Aragoneses, el representant de l’oficina Tarragona-Eivissa, han fet entrega dels tiquets bescanviables per entrades del proper Nàstic – Cádiz CF a Feliu Font, tutor de 6è del Col·legi El Carme de Tarragona.

gimnastic-ucrania