gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partits del cap de setmana

Partits destacats del cap de setmana del planter

Partits destacats del cap de setmana del planter

CADET C – VILASECA

El nostre Cadet de 1 any juga a Vilaseca, dissabte a les 16:00 hores. Partit important pels de Jordi Rojas contra un rival de mitja taula. Una victòria podria ser molt profitosa donats els enfrontaments  directes a la part alta que ens podrien beneficiar per consolidar el 1r lloc .

INFANTIL B – SANT PERE I SANT PAU

Els d’Eder reben a la EF SPSP, uns dels equips punters de la categoria amb un joc ofensiu destacat. Després de la victòria dels nostres al torneig SUB 13 del AT SEGRE, segur que venen carregats de moral i intentaran sumar quelcom de positiu igual que a la primera volta on vam aconseguir rascar un punt del seu camp. El partit és dissabte a les 12:00 a Sant Salvador.

ALEVÍ D – CANONJA B

Els nois de l’Adri Hierro reben a la Canonja B, en un duel destacat de la part alta . Els nostres líders destacats de la competició, reben a un dels rivals més difícils de la categoria. De ben segur que els nostres petits volen seguir amb el marcador de derrotes i empats per estrenar i seguir contant els partits per victòries.

BENJAMI G – LA RIERA

Els nois de Toni visiten dissabte a les 11:15 a La Riera.  Serà un partit dur pels nostres a priori, ja que la Riera és un equip de la part alta, però de ben segur que seguirem mostrant la gran progressió dels nostres des de l’inici de lliga fins ara, i l’equip farà un bon partit.

PREBENJAMÍ B – VILASECA A

Els petits d’Oriol Cabanes, reben al Vilaseca A, equip que és el immediat perseguidor a la taula. Els nostres han guanyat tots els partits i el Vilaseca tots excepte el partit directe de la 1ª volta on els grana es van imposar per 0-1. De ben segur és el partit de la jornada.

gimnastic-ucrania