gimnastic-banner-the-beat-challenge

Partits destacats del cap de setmana

Partits destacats del cap de setmana del #PlanterGrana

Partits destacats del cap de setmana del #PlanterGrana

CADET C – CANONJA

Els de Jordi Rojas, reben a la Canonja en un importantíssim partit per definir encara més la parta alta de la classificació. Els dos equips es troben separats per dos punts, 3rs els locals i 6ns els Canongins; i compten amb moltes opcions de lluitar per l’ascens a preferent. En cas de guanyar, els locals ampliarien l’avantatge a 5 punts, més el gol average particular, i seguirien l’estela del líder, el Cambrils Unió. Els de Rojas molt forts a casa, voldran sumar de tres en un partit que es disputarà diumenge, a partir de les 18 hores, a les instal·lacions del Nàstic.

INFANTIL B – VILANOVA

Els jugadors d’Eder vistent Vilanova, dissabte a les 16:00 hores, amb intenció d’emportar-se tres punts vitals. Els vilanovins són els primer equip que marca el descens, i una victòria els deixaria a 9 punts més gol average particular, que és favorable als grana. Sens dubte, es tracta d’un partit molt important per aconseguir tranquil·litat a la taula.

ALEVI F – BASE PALLARESOS A

Els nois de Pablo Ulla tenen un partit complicat davant el Base Pallaresos A, equip que va tercer a la lliga i lluitant per pujar de categoria. Després de la victòria de la setmana passada els petits posaran les coses difícils als locals amb els seu bon joc i bon tracte a la pilota. A la primera volta ja van aconseguir un empat a tres.

BENJAMÍ B – TORREFORTA

Els nois de Chema Perez , juguen a Torreforta, sens dubte el partit més interessant de la jornada. Els de ponent van tercers amb 41 punts, mentre el nostre benjamí és líder amb 4 punts més. Dissabte, a les 10:45 hores, apassionant partit on els granes volen donar un cop sobre la taula i allunyar –se encara més al capdavant de la classificació. Recordem que l’equip de Chema és tot de 1r any i compta, a més, amb un jugador prebenjamí, l’Alex.

PREBENJAMI C – TORREFORTA

Els petits d’Adrià de Dios, reben al Torreforta diumenge, a les 12:30 hores, amb la intenció de seguir amb la gran temporada que estan realitzant. Els petits de moment van tercers a la taula i venen de guanyar al Vilaseca a domicili.

gimnastic-ucrania