gimnastic-banner-the-beat-challenge

Repsol i el Nàstic renoven el seu conveni de col·laboració

Continua com un dels patrocinadors principals de l'entitat

Repsol i el Gimnàstic de Tarragona han renovat el seu conveni de col·laboració, que lliga ambdues entitats des de fa anys i que converteix la companyia, una vegada més, en un dels patrocinadors principals del club grana.

L’acord, que han signat el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, i el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, se circumscriu a les temporades 2022-23 i l’actual 2023-24, i inclou la presència de Repsol, com a patrocinador principal del club, en diferents espais publicitaris preeminents del Nou Estadi Costa Daurada.

El conveni incorpora també la distribució entre els treballadors del Complex Industrial de Repsol a Tarragona d’entrades per assistir com a públic als partits del Nàstic com a local, així com altres línies de suport i col·laboració relacionades amb el futbol base del club.

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, assegura que “com a companyia implicada amb el Camp de Tarragona i compromesa amb la societat, Repsol dona suport i col·labora amb projectes i entitats de caire social, ambiental, cultural… i també esportiu”, i afegeix: “Naturalment, si parlem d’implicar-nos amb l’esport i de fer-ho en clau del Camp de Tarragona, el Nàstic n’és el referent principal i és per això que des de Repsol hi col·laborem”.

Per la seva part, Josep Maria Andreu ha apuntat que “el suport de Repsol amb el Nàstic és incondicional temporada rere temporada. Poder col·laborar amb una empresa referent a Tarragona és un orgull per a l’entitat”, a més, el president ha manifestat que “tant Repsol com Nàstic sempre treballem pel territori i les accions socials que desenvolupem són pel bé comú del Camp de Tarragona”.

gimnastic-ucrania