gimnastic-banner-the-beat-challenge

Resum de temporada dels cadets

Seguim la sèrie de resums analitzant les temporades dels quatre equips cadets del Nàstic. El Cadet A, de Divisió d’Honor, el Cadet B de Preferent, el Cadet C que milita a 1a Catalana i el Cadet D que ha jugat a 2a Catalana.

Cadet A

Els de Bruno Uria han tancat una bona temporada quedant-se a tan sols una victòria de les places de Copa Catalunya. Els grana han estat novens, amb 34 punts. Després d’un gran inici, en que van arribar a ser els líders durant les primeres jornades, els nostres van anar caient posicions a la taula, però sempre es van mantenir en la lluita per les vuit primeres posicions, que són les que donen accés a la Copa Catalunya.

Des del futbol base es valora molt positivament el treball del grup i l’evolució de tot l’equip. “Han aconseguit sobrats l’objectiu de la permanència i han estat a punt de disputar la Copa Catalunya. És una bona temporada en que, a més, diversos jugadors han ajudat al Juvenil B de Nacional. Els jugadors han crescut i la seva evolució durant la temporada ha estat constant”.

Cadet B

Els nois de Dani Rubio han quallat una bona temporada finalitzant en la vuitena posició del Grup 1 de Preferent. Aquesta classificació és, sens dubte, un reflex de la bona feina realitzada per un conjunt de primer any que ha assolit els objectius mostrant una molt bona imatge.

“És un equip jove, ja que són jugadors de primer any competint en una lliga amb molts equips de segon any. Això dona més valor a la seva temporada. Han competit bé i han crescut que eren els dos objectius que tenia aquest conjunt. Estem contents amb el treball que han fet i estem convençuts que l’any vinent els nanos rendiran molt bé després de l’experiència adquirida aquesta temporada”.

Cadet C

Els de Jordi Rojas han fent una molt bona temporada, sobre tot després del canvi de tècnic en les primeres jornades. Els grana han acabat l’any guanyant la lliga i aconseguint l’ascens sobre la gespa. Amb tot, alguns temes administratius que impliquen a tercers poden acabar evitant l’ascens dels nostres.

“El Cadet C és la sorpresa agradable de la temporada. Han fet un any molt bo i amb el canvi de tècnic es va notar un canvi de dinàmica molt positiu. Els de Rojas han rendit a un gran nivell i han guanyat sobre la gespa que és el més important”.

Cadet D

Els de Javi López han tingut un any complicat, malgrat ha servit per assentar les bases de cara a la propera temporada. Els nostres han notat molt el canvi de categoria i han sofert en l’adaptació a la nova realitat. De ben segur que l’any vinent es recolliran els fruits de la feina bruta feta enguany.

“Ha estat una temporada complicada. Els nois han notat molt el canvi de categoria, fet que ja els va passar quan van ser infantils de primer any. És per això que estem convençuts que la feina tindrà recompensa la temporada vinent, com ja va passar a infantil de segon any”.

gimnastic-ucrania