Tres punts de tranquil·litat pel Juvenil B

Els Juvenil B de Daniel Vidal va aconseguir una bona victòria contra el Mercantil que el permet allunyar-se, una mica més, de les places de descens.

Els Juvenil B  de Daniel Vidal va aconseguir una bona victòria contra el Mercantil que el permet allunyar-se, una mica més, de les places de descens.

El matx va començar molt igualat, amb la possessió molt repartida, si bé les millors ocasions van ser pels tarragonins. El de Vidal, van aprofitar una bona jugada de combinació per avançar-se en el marcador amb un gol de Chiri. A més, just abans de marxar al descans, en una transició molt ràpida dels nostres, arribaria el segon gol, de peus de Reca.

El cop psicològic d’encaixar un gol just abans del descans va marcar la segona meitat i és que el Nàstic es va erigir com a dominador absolut de la pilota, jugant sempre a camp contrari i creant molt de perill per totes dues bandes. Els grana van comptar amb fins a 9 ocasions, algunes de molt clares, però no van ser capaços d’aconseguir el definitiu tercer gol. Els visitants tan sols va disposar d’una arribada en tota la segona meitat, que no es va convertir en el  2 a 1 per ben poc.

El tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, es mostrava molt satisfet amb la feina dels seus. “Són tres punts molt bons ja que ens allunyen una mica més del descens i ens permeten seguir treballant amb tranquil·litat. La imatge avui ha estat molt bona. Abans del descans hem sabut competir, en una primera meitat molt igualada, i hem aprofitat molt bé les arribades. I a la segona no hem donat cap opció al rival. És cert que no hem marcat, però ens hem mostrat molt sòlids. Ara ens toca pensar en el Manresa, un rival directe, i seguir treballant per apropar-nos cada dia més a la zona tranquil·la de la taula”.