gimnastic-banner-the-beat-challenge

Varo i Fali amplien el contracte amb el Nàstic i marxen cedits al Barça ‘B’

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el FC Barcelona han tancat la cessió dels dos jugadors grana fins al juny de 2018. Abans, però, Alberto Varo i Rafael Jiménez “Fali” han signat un nou contracte per quatre temporades com a nastiquers, fins el 2020.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i el FC Barcelona han tancat la cessió dels dos jugadors grana fins al juny de 2018, amb una opció de compra. Abans, però, Alberto Varo i Rafael Jiménez “Fali” han signat un nou contracte per quatre temporades com a nastiquers, fins el 2020.

El canterà Alberto Varo s’incorporarà a la disciplina blaugrana després de debutar aquesta campanya a la Liga Adelante, en el partit entre Nàstic i Real Valladolid. El porter de La Canonja, protagonista de l’ascens del filial grana a la Segona Divisió ‘B’ l’anterior temporada, defensarà la porteria del filial barcelonista durant les dues properes temporades.

Per la seva banda, el polivalent futbolista Fali seguirà a la disciplina blaugrana en una nova cessió per part del Gimnàstic de Tarragona. Després de la seva arribada a Tarragona el juliol del 2015 i disputar mitja temporada a la Liga Adelante sota les ordres de Vicente Moreno, Fali va marxar la segona part de la temporada 2015-2016 al Barça ‘B’; i seguirà a Barcelona dues campanyes més.

Els dos jugadors tornaran a l’entitat grana el juny del 2018 i encara els restaran dos anys més de contracte com a membres del primer equip del Nàstic.

gimnastic-ucrania