Victòria important pel Juvenil B

El Juvenil B suma una important victòria contra un rival directe i s’allunya, una mica més, de les places de descens.

Els locals van començar més endollats, en front un Nàstic que va tardar a sentir-se còmode amb la gespa i les mides del camp. A més, en un error defensiu, els gironins es van trobar amb el regal d’un penal innecessari que no van desaprofitar, fent pujar el 1 a 0 al marcador. Amb el gol, els tarragonins van fer un pas endavant i van passar a dominar la possessió, guanyant profunditat per les bandes i arribant amb claredat a l’àrea rival. A falta de 5 minuts pel final els de Vidal aconseguien retallar distàncies gràcies a un bon gol de Martínez.

A la segona els grana van prémer l’accelerador, conscients de la importància d’aconseguir els tres punts contra un rival directe. Fruit d’aquesta empenta extra arribaria el segon gol en el minut 4, obra de Reca. El grana aprofitava a la perfecció un refús del porter per aconseguir el 1 a 2. Els de Vidal van seguir amb una marxa més, mentre que els locals es van anar desinflant amb el pas dels minuts fins que, finalment, Verdejo sentenciava amb el 1 a 3.

El tècnic del Juvenil B, Daniel Vidal, destacava el gran paper dels seus i la importància dels tres punts. “Estem molt contents ja que hem sumat tres punts molt importants contra un rival directe a qui, a més, els guanyem l’average. La imatge de l’equip va ser molt bona. Ens va costar entrar en partit però després vam ser sempre superiors. A la segona va estar més a prop el 1 a 4 que no pas el segon gol d’ells. Aquests tres punts ens van molt bé per allunyar-nos una mica més del descens i seguir lluitant per l’objectiu de la permanència. Estem treballant molt bé i estic molt content amb al feina de l’equip. Estem competint molt bé en una lliga molt complicada amb un equip molt jove. Ahir, per exemple, vam jugar casi 60 minuts amb 10 jugadors de primer any i un cadet, mentre que els rivals sempre compten amb blocs de segon i tercer any. Té molt de mèrit el que estem aconseguint”.