gimnastic-banner-the-beat-challenge

1.533 nous carnets per viure la segona volta al Nou Estadi

La campanya de nous abonaments amb un 50% de descompte i el Premi Fidelitat han permès emetre 1.533 nous carnets de soci de cara a la segona volta de LaLiga 1|2|3.

La campanya de nous abonaments amb un 50% de descompte i el Premi Fidelitat han permès emetre 1.533 nous carnets de soci de cara a la segona volta de LaLiga 1|2|3.

A falta de només dos dies per tancar el termini per fer la recollida del segon abonament gratuït pels socis que han assistit a tots els partits de la primera volta, un total de 1.191 socis ja s’han acollit al regal del club del Premi Fidelitat dels 1.892 que opten a aconseguir aquest segon abonament.

Fins divendres, els socis de Gol i Preferent encara poden recollir un segon abonament de la seva zona. La falta de disponibilitat de seients a la zona de Tribuna ha fet que només els 100 socis més antics de Tribuna que hagin assistit a tots els partits de la primera volta tinguin un segon abonament de la mateixa zona de Tribuna. El tall està en el soci número 654. La resta tenen l’opció d’aconseguir dos abonaments de Gol.

El premi fidelitat s’amplia a la temporada 2018/2019

Quan es faci la recollida, el segon abonament es podrà posar al mateix nom del soci o al d’una persona no abonada. En aquest segon cas, es pot optar al primer fidelitat de la temporada 2018/2019.

Si els dos socis assisteixen a tots els partits de la segona volta i renoven els seus abonaments la temporada 2018/2019, el club li regalarà l’abonament de temporada al primer soci (el que va permetre el segon abonament gratuït).

Abonaments segona volta 2017/2018

Continua oberta l’opció de fer-se soci del Nàstic per la segona volta amb un 50% de descompte sobre l’abonament de temporada. Només es podran fer abonaments de Preferent i Gol amb un preu 100€ i 75€, respectivament, que donaran dret a veure els 11 partits que queden del campionat de lliga al Nou Estadi. No hi ha l’opció d’abonar-se a la segona volta de la lliga a la zona de Tribuna per falta de disponibilitat.

L’horari d’oficina és de dilluns a divendres de 9 h a 13.30 h i de 16 h a 19 h.

 

gimnastic-ucrania