gimnastic-banner-the-beat-challenge

10 anys col·laborant amb la Marató de donació de sang a Tarragona

El Gimnàstic de Tarragona es mostra orgullós de poder col·laborar, novament, amb la Marató de donació de sang de Tarragona. Més concretament, en aquesta nova edició, en la qual es celebra el 10è aniversari d’aquesta implicació social tant important per part dels tarragonins.

Aquesta edició, anomenada “10 anys d’èxit”, es durà a terme el proper dissabte 20 de setembre al Teatre Tarragona. Els donants podran passar des de les 9.00h fins les 21.00 hores, en horari ininterromput, a contribuir en la causa. A més a més, se’ls obsequiarà amb una entrada gratuïta per al partit de diumenge entre el Nàstic i l’Hèrcules CF, a les 12.00 hores, al Nou Estadi. A banda d’una entrada per a un partit del CBT i per l’Aquopolis.

Aquest acte forma part de la programació de les Festes de Santa Tecla 2014. Cal recordar que el Gimnàstic de Tarragona és el primer club de futbol de Catalunya que va firmar un conveni de col·laboració amb el Banc de Sang, un dels motius pels quals es vol seguir mostrant solidari en aquesta causa tant important i habitual a la ciutat. Tarragona ha aconseguit el rècord de donants de sang en un sol dia a nivell europeu i ha esdevingut com la “ciutat amiga de la donació de sang”. 

No esperis més i reserva hora a: donarsang.gencat.cat 

gimnastic-ucrania