gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic, ho sap tothom!

El Gimnàstic de Tarragona SAD presenta el primer espot de la campanya d’abonaments “Nàstic, ho sap tothom!”.

El Gimnàstic de Tarragona SAD presenta el primer espot de la campanya d’abonaments “Nàstic, ho sap tothom!”. Un vídeo que, amb una dosi d’humor, mostra empatia sobre una situació quotidiana que a molts socis nastiquers els succeeix amb amics i familiars per tal que els acompanyin al Nou Estadi per viure en directe la passió i el sentiment pel seu equip, el Nàstic!

El Gimnàstic de Tarragona SAD juntament amb Mediaframe, aportant el suport tècnic i material audiovisual, estan treballant en el contingut publicitari de la campanya d’abonaments 2016-2017 que es perllongarà durant el mes de juliol. Periòdicament s’aniran publicant diferents accions quotidianes de ficció que els nastiquers viuen entre el seu cercle social de confiança, i que tenen una única i exclusiva finalitat: ‘renovar’ o ‘fitxar’ com a nous socis per aquesta nova temporada a LaLiga2.

Ja pots trobar aquest primer espot a la pàgina web del club, al canal Youtube oficial del Nàstic i a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram. Els seguidors també poden deixar les seves impressions en la seva renovació o nova alta del carnet de soci amb l’etiqueta #renovaciograna o #fitxatgegrana.

gimnastic-ucrania