gimnastic-banner-the-beat-challenge

10è aniversari de la secció de patinatge en línia

Esportistes de 4 a 70 anys i desenes de campionats assolits

La secció de Patinatge en línia del Nàstic està de celebració pels 10 anys d’esport social i també competitiu. El mes de febrer de 2012, concretament el dia 4,  es va realitzar la primera classe al Pavelló del Nàstic.

La secció va començar de la mà d’Alexandra Palos, amb sis alumnes, i durant aquests 10 anys ha crescut a molt bon ritme, tant en nombre de socis com d’equip tècnic. Actualment, la secció té tres branques/disciplines del patinatge en línia: Patinatge urbà, freestyle i patinatge de velocitat.

En aquests 10 anys la secció s’ha professionalitzat i ha evolucionat els seus serveis per tal de compartir aquesta disciplina esportiva a tots els racons de la ciutat.

La temporada passada es va aconseguir una de les fites més importants en el patinatge de velocitat. Les patinadores i patinadors grana van guanyar la Lliga Nacional Sub-15 a més de ser els màxims medallistes als campionats d’Espanya.

La secció engloba esport federat i de competició, tanmateix també esport lúdic i familiar, el perfil de soci/practicant és de 4 a 70 anys i els entrenaments es realitzen a l’Anella Mediterrània i també a les instal·lacions de la Budallera.

Durant aquests anys, com esdeveniments rellevants s’han organitzat campionats de Velocitat, de freestyle, etc. A més de rutes urbanes multitudinàries i accions solidàries arreu de la ciutat

Aquest any i amb motiu dels 10 anys es faran diferents activitats com la Festa d’aniversari, la ruta solidària, clínics amb diferents professionals i la Final de la Lliga Catalana.

gimnastic-ucrania