gimnastic-banner-the-beat-challenge

Djetei i Dimitrievski convocats per les seves seleccions

Mohammed Djetei i Stole Dimitrievski han estat cridats pels seus seleccionadors per jugar els propers compromisos internacionals de Camerun i Macedònia, respectivament. Els jugadors grana es perdran l’enfrontament de la jornada 31 de LaLiga 1|2|3, que el Nàstic disputarà davant el Real Valladolid.

Mohammed Djetei i Stole Dimitrievski han estat cridats pels seus seleccionadors per jugar els propers compromisos internacionals de Camerun i Macedònia, respectivament. Els jugadors grana es perdran l’enfrontament de la jornada 31 de LaLiga 1|2|3, que el Nàstic disputarà davant el Real Valladolid.

Després del matx d’aquesta setmana davant l’Elche CF, els quatre futbolistes es concentraran amb els seus companys de selecció. En el cas del defensa Mohammed Djetei, per disputar dos partits amistosos davant les seleccions de Tunísia i Guinea. Mentre que el porter Stole Dimitrievski, amb Macedònia, buscarà la primera victòria davant el combinat de Liechtenstein en partit oficial de classificació per a la pròxima Copa Mundial de 2018. Quatre dies després, el porter macedoni s’enfrontarà a Bielorússia en partit amistós.

Un cop finalitzats els partits corresponents, els futbolistes del Nàstic tornaran a Tarragona per preparar el matx entre el Nàstic i la UD Almería de la jornada 32 de LaLiga 1|2|3.

Els partits que disputaran els dos nastiquers:

Tunísia – Camerun (Djetei), 24 de març, 12 h.

Liechtenstein – Macedònia (Dimitrievski), 24 de març, 20.45 h.

Macedònia (Dimitrievski) – Bielorússia, 28 de març, 18 h.

Camerun (Djetei) – Guinea, 28 de març, 20 h.

gimnastic-ucrania