gimnastic-banner-the-beat-challenge

‘Junts Barris BBVA CX’ arriba a Bonavista

Els jugadors grana han fet aquesta setmana la segona sortida del projecte ‘Junts Barris BBVA CX’, on el barrí de Bonavista ha estat el protagonista. La visita s’ha realitzat en tres grups, durant la tarda d’ahir i la d’avui.

Els jugadors grana han fet aquesta setmana la segona sortida del projecte ‘Junts Barris BBVA CX’, on el barrí de Bonavista ha estat el protagonista. La visita s’ha realitzat en tres grups, durant la tarda d’ahir i la d’avui.

Ahir, dimarts, des de les 17.30 hores, els jugadors Manolo Martínez, Àlex López i Perone va ser els grana desplaçats fins al Municipal de Bonavista per estar amb els nens del planter del Racing Bonavista. Mentre que aquesta tarda, a partir de les 15.30 hores, Mossa, Gerard i Delgado han estat els representants del Nàstic que s’han apropat fins el CEIP Bonavista, on han compartit una estona amb el jovent del col·legi, a la sala polivalent del centre escolar. Finalment, la darrera visita s’ha produït  passades les cinc de la tarda, novament, al Municipal del barri tarragoní. En aquest cas, també han estat tres els futbolistes que han estat sobre el terreny de joc de Bonavista, on centenars de nens aprenen els valors de futbol i milloren el seu rendiment esportiu dia a dia. El porter Perales, José Carlos i Cristian Lobato han estat els nastiquers que han representat l’entitat grana.

Totes tres visites han durat una hora aproximadament, i s’han realitzat centenars de fotografies i signatures d’autògrafs, per tal que tota la canalla de Bonavista hi participés activament en el ‘Junts Barris BBVA CX’. Entre d’altres activitats, els nens i nenes també han pogut realitzar les seves qüestions; preguntant inquietuds o curiositats del primer equip del Nàstic. A més a més, cal destacar que avui, dimecres, el jovent ha pogut veure la Copa Catalunya Absoluta, aconseguida ahir al vespre en la Final disputada davant el Girona FC a Olot.

Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social grana, també s’han sumat en aquest nou desplaçament del ‘Junts Barris BBVA CX’. A més a més, cal destacar l’assistència de Marta Pedrola, directora de l’oficina BBVA CX de Bonavista; i Jordi Mallol, gestor d’Acció Social BBVA CX a Tarragona.

gimnastic-ucrania