gimnastic-banner-the-beat-challenge

13 golejadors grana diferents

Gol a totes les línies del camp

Els bons registres ofensius de l’equip durant aquest curs 2020-2021 continuen incrementant-se jornada rere jornada. La capacitat anotadora arriba als 34 gols a favor en 22 partits de lliga regular i un total de 13 jugadors han estat capaços de marcar com a mínim un cop.

L’últim en sumar-se a aquesta extensa llista ha estat el meta Jose Aurelio Suárez, autor de l’empat davant el Villarreal CF en el minut 96 de partit. Amb la diana de l’asturià, totes les línies de joc de l’esquema de Toni Seligrat han vist porta.

L’acumulat fins al moment es distribueix amb 21 gols dels davanters, 6 dels migcampistes, 5 entre els defensors i 1 a la porteria. Recordem que el Nàstic també és l’equip màxim golejador en aquesta segona fase del campionat, dintre del grup III-C, on sis equips lluiten per arribar als play-off d’ascens a LaLiga SmartBank.

Les 34 dianes aconseguides fins al moment, una d’elles a pròpia porteria en el duel davant el FC Andorra, es reparteixen entre els següents jugadors de la disciplina grana:

5 – Roger Brugué
5 – Fran Carbia
4 – Pol Ballesteros
4 – Pedro Martín
3 – Gerard Oliva
3 – Javier Bonilla
2 – Joan Oriol
2 – Alexandre Quintanilla
1 – Francesc Fullana
1 – Javier Ribelles
1 – Fausto Tienza
1 – Pol Domingo
1 – Jose A. Suárez

gimnastic-ucrania