gimnastic-banner-the-beat-challenge

Una quinzena d’usuaris de la Llar Residència Estela veuran el Nàstic-Real Oviedo

El Gimnàstic de Tarragona ha fet l’entrega d’una desena d’entrades per a que alguns dels residents a la Llar Residència Estela, puguin veure en directe el Nàstic - Real Oviedo.

El Gimnàstic de Tarragona ha fet l’entrega d’una quinzena d’entrades per a que alguns dels residents a la Llar Residència Estela, que pertany a la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, puguin veure en directe al Nou Estadi el partit de la jornada 11 de LaLiga 1|2|3 que enfrontarà diumenge a les 12 hores el Nàstic amb el Real Oviedo.

El responsable de l’àrea social del club, Jordi Ruiz, i el director de l’oficina del BBVA a Sant Pere i Sant Pau, Joan Pruñonosa, han fet l’entrega de les entrades a Carolina Fernández Mur, directora tècnica de la Llar Residència Estela.

Aquesta entrega d’entrades s’emmarca dins el projecte “BBVA CX, Junts Creixem!”, que té com a objectiu apropar-se a les entitats i organismes del territori.

La Llar Residència de la Fundació Estela per a la Discapacitat pertany a la Xarxa Sanitària i Social Sant Tecla presta el servei a 32 usuaris i usuàries majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual i proporciona una alternativa a la pròpia casa en un espai adaptat per tal d’afavorir la rehabilitació i la potenciació del màxim grau d’autonomia personal i social i la inclusió a la comunitat.

gimnastic-ucrania