gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nàstic Genuine i Voluntariat Grana, preparats per a l’estrena de LaLiga Genuine

La jornada del Voluntariat Grana celebrada al pavelló del Nàstic ha servit per a explicar els detalls de la segona temporada de LaLiga Genuine Santander, que s’estrenarà a Tarragona el cap de setmana del 16, 17 i 18 de novembre i per a presentar els jugadors del Nàstic Genuine convocats per a aquesta primera fase.

La jornada del Voluntariat Grana celebrada al pavelló del Nàstic ha servit per a explicar els detalls de la segona temporada de LaLiga Genuine Santander, que s’estrenarà a Tarragona el cap de setmana del 16, 17 i 18 de novembre i per a presentar els jugadors del Nàstic Genuine convocats per a aquesta primera fase. En total s’han aplegat més de 250 voluntaris de l’Institut Martí i Franquès, el Col·legi Sant Pau, l’Escola Mare Nostrum, el Col·legi La Salle de Tarragona i treballadors de la companyia BASF, patrocinador principal del Nàstic Genuine, i voluntaris del Nàstic.

La jornada ha començat amb la presentació de la segona temporada de la competició a càrrec del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i la presidenta de la Fundación LaLiga, Olga de la Fuente, que han fet un repàs de les novetats més destacades. Enguany participen 30 equips (12 més que l’any passat) i es jugarà en sis seus (dues més que la temporada 2018-2019). A més, durant tres setmanes el Port de Tarragona acollirà l’exposició “Tu Media Cara Genuine”, que va néixer a Tarragona durant la celebració de la segona fase de LaLiga Genuine.

Tot seguit ha estat el torn per a les tres xerrades, que han servit de formació per als voluntaris. El doctor Miguel Ángel Toro, de departament de salut de BASF, ha fet una introducció als primers auxilis en cas de necessitat; Marc Buixaderas, un jove amb paràlisi cerebral tetraplègica ha fet una xerrada al voltant de la discapacitat i la normalització i Juanjo Rovira, de l’empresa AGF que organitza la competició, ha detallat els aspectes més interessants de la primera fase que es jugarà a Tarragona.

L’assaig general de la haka de LaLiga Genuine, ha donat pas a la presentació dels 16 convocats del Nàstic Genuine per a jugar en aquesta primera jornada de la temporada 2018/2019. Un per un han aparegut a l’escenari muntat per a l’acte, els jugadors i jugadores que han estat ovacionats pels voluntaris, familiars i amics presentats al pavelló. El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i el director de BASF a Tarragona, Rodrigo Cannaval, han entregat als jugadors la samarreta que lluiran a la competició.

La segona edició de LaLiga Genuine Santander s’inaugurarà divendres 16 de novembre al Nou Estadi a partir de les 19.30 hores amb entrada lliure. Dissabte 17 i diumenge 18 de novembre es jugaran els partits al Complex Esportiu Futbol Salou.

gimnastic-ucrania