17 medalles aconseguides a Tarragona (Patinatge de velocitat)

El passat dissabte Tarragona va acollir els Campionats de Catalunya en circuit. El Nàstic va participar amb 17 patinadors, aconseguint 17 medalles en les quatre categories que hi va competir.

La convocatòria va ser tot un èxit, ja que des de la categoria mini fins a màster van competir un total de 150 patinadors i patinadores. La cita va estar coorganitzada per la Federació Catalana de Patinatge i la secció de patinatge de velocitat del club grana. Les curses van tenir lloc a l’Avinguda Vidal i Barraquer, al tram de la Tabacalera, i va molts ciutadans es van apropar per veure l’espectacle que van oferir els millors patinadors i patinadores de Catalunya.

En categoria Júnior, Omar Forcadell es va endur tres ors en les tres proves que va disputar, mentre, en juvenil, Jan Schmintz va assolir 4 ors, seguit del seu com company Iñaki Jambrina, que es va adjudicar 3 plates i un bronze.

En categoria benjamí, Oriol Foix va assolir dos bronzes. D’altra banda, Alexandra Palos es va proclamar campiona en les dues proves que va disputar en Màster 40, seguida de la també grana Yolanda Ortiz, segona a les dues proves.

La secció esta molt satisfeta tant amb la organització com amb els resultats que estan assolint els patinadors federats, que poc a poc van aconseguint unes posicions molt notòries en les últimes curses disputades. També hi van participar: Enric Ros, Ruben Matin, Victor Jordà, Joel Martin, Gerard Ros, Alba Oyonate, Judih Peñas, Xènia Foix, Julia Juncosa, Núria Hernandez i Ania Blanca. La propera cita serà d’aquí a unes setmanes als campionats estatals, on participaran Jan Schmintz i Alexandra Palos.