gimnastic-banner-the-beat-challenge

19 podis en Promoció als Campionats de Catalunya (P. de Velocitat)

La secció grana va concloure la quarta i última jornada de la Lliga Catalana de Patinatge de Velocitat amb uns magnífics resultats a nivell individual i col·lectiu, ja que el Nàstic es va proclamar subcampió de la Lliga per equips.

Els patinadors i patinadores de la secció van comptabilitzar fins a 19 pòdiums en les diferents disciplines i categories que conformen aquesta segona edició de la Lliga, organitzada pel Comitè de Patinatge de Velocitat de la Federació Catalana de Patinatge i clubs col·laboradors. Aquesta darrera prova del campionat es va celebrar el passat dissabte al Parc Ciclista del Llobregat de Sant Joan d'Espí. Les tres anteriors proves que puntuaven es van disputar a El Prat de Llobregat, Tarragona (Nàstic) i Salou.

En categoria Federats, Leyre Urbasos va assolir la primera posició en Aleví, Alexandra Palos va ser subcampiona en Màster i Oriol Foix va ser tercer en Benjamí.

En Promoció els ors van ser per Marc Hernández, Ester Anton, Jose Martinez, Ona Rodriguez, Àlex Farré, Ainoa Martín i Júlia Bigorra; les plates se les van endur Ruth Nieto, Adriana d'Andrade i Eric Fuentespina; mentre que els bronces van ser per a Sara Fuentespina, Rubén Almagro, Noa Iglesias, Eric Rodriguez, Marina Anton i Maria Garcia Muro, tots ells en les seves respectives categories.

En aquesta jornada multitudinària també van participar: Iñaki Jambrina, Omar Forcadell, Núria Hernandez, Judith Peñas, Júlia Juncosa, Rubén Martín, Victor Jordà, Ania Blanca, Joel Martín, Maria Urbasos, Xènia Foix i Carla Farré.

gimnastic-ucrania