gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine tanca la temporada 2017-2018

El Nàstic Genuine ha tancat la temporada 2017-2018 amb un últim entrenament a les instal·lacions del club, on la quarentena de jugadors i els 15 tècnics i ajudants que formen la plantilla s’han acomiadat fins després de l’estiu. Un dels patrocinadors de l’equip, Laboratoires Grand Fontaine, ha regalat als jugadors un dels seus productes, FontUp.

L’equip entrenat per Rafel Magrinyà va començar els primers entrenaments el mes de setembre per a preparar el debut a LaLiga Genuine, que va ser el mes d’octubre a Vila-real. Posteriorment ha participat en les altres tres fases de la competició: Tarragona (gener), Palma de Mallorca (abril) i Vigo (maig), però també ha estat en una nova edició del MIC Integra que es va disputar a Vidreres a finals del mes de març.

A banda de la competició, el Nàstic Genuine també ha rebut diferents reconeixements com un dels “Guardons de l’Esport” de la Fundació Catalana per a l’Esport o un dels premis Pere Valls Recasens. A més, els capitans de l’equip, Álvaro i Rubén, van ser els encarregats de recollir juntament amb Javier Tebas un dels guardons de la Gran Gala Mundo Deportivo aquest 2018.

gimnastic-ucrania