gimnastic-banner-the-beat-challenge

35 joves tutelats per la Generalitat veuran el Nàstic-Málaga

El programa “BBVA CX Junts Creixem!” portarà un grup de 35 joves al Nou Estadi.

El programa “BBVA CX Junts Creixem!” portarà un grup de 35 joves al Nou Estadi per veure en directe el partit entre el Nàstic i el Málaga, que es jugarà aquest diumenge a les 16 hores. Aquests joves tutelats per la Generalitat viuen en diferents pisos i amb l’ajuda de la Fundació Mercè Fontanilles treballen el procés d’autonomia personal per tal d’aproximar-los a la realitat de la societat.

Jordi Ruiz, responsable de l’àrea social del Nàstic, i Lluïsa Burdeus, representant de BBVA, han fet l’entrega de les entrades a Roser Costa, educadora social de la fundació.

La Fundació privada Mercè Fontanilles és una organització sense ànim de lucre dedicada a l’atenció de les persones en diferents àmbits dels serveis socials i de la formació i inserció socio-laboral. En el cas dels joves tutelats, els educadors fan supervisions diàries en els pisos on viuen amb un seguiment de les tasques quotidianes i de la convivència amb la comunitat.

L’entrega de les entrades s’emmarca en el programa “BBVA CX Junts Creixem!” té com a objectiu col·laborar amb entitats, organismes i institucions del territori que treballen per al desenvolupament social i cultural i fomenten la cultura de l’esforç i la superació.

gimnastic-ucrania