gimnastic-banner-the-beat-challenge

P. en línia | 13 medalles en el Campionat de Catalunya de pista

La secció de patinatge en línia del Club Gimnàstic de Tarragona continua sumant victòries i medalles en tots els campionats que hi participa

La secció de patinatge en línia del Club Gimnàstic de Tarragona continua sumant victòries i medalles en tots els campionats que hi participa. En el de Catalunya de pista va assolir fins a cinc ors i vuits medalles més entre plata i bronze.

Un total d’11 rollers van participar en la prova celebrada a Lliçà d’Amunt, on els grana van ser capaços de mostrar un gran ritme competitiu previ a les pròximes cites nacionals i internacionals.

Júlia Espín, en infantil, va assolir l’or en les 4 proves disputades per la seva categoria: 200 crono, 500 sprint, 3000 punts i 5000 eliminació. Ona Rodríguez va ser subcampiona aleví en totes les proves de 300, 1500 i 3000 punts, seguida de Carla Plana que va ser 3a en la mateixa categoria a les proves de 3000 punts i 1500.

En categoria benjamí, Paula Espín va assolir un or en 1500 i una plata al 300; i en prebenjamí, Amaya Jimeno va aconseguir la plata en el 300 i Lucia Sánchez el bronze en el 500.

Amb aquesta cita, es tanquen les proves autonòmiques d’aquesta temporada amb un bagatge total per al Nàstic de 20 medalles en el Campionat de Catalunya de circuit, celebrat a Bonavista, que es sumen a les 13 de la pista.

gimnastic-ucrania