gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic Genuine, preparat per a la tercera fase de LaLiga Genuine Santander

Un grup de voluntaris de CaixaBank van acompanyar a l'equip en l'últim entrenament

La plantilla del Nàstic Genuine ha fet aquest dilluns la darrera sessió d’entrenament abans de viatjar divendres cap a Madrid per jugar la tercera fase de LaLiga Genuine Santander a la Ciutat Esportiva del Rayo Vallecano. Aquesta vegada els entrenadors de l’equip han estat acompanyats per un grup de voluntaris de CaixaBank que, en motiu de la Setmana Social que cada any organitza l’entitat bancària, ha col·laborat en els diferents exercicis, activitats i partidets. En total, una vintena de treballadors, alguns amb els seus fills, han compartit la sessió i el lema de “compartir abans que competir”.

La Ciutat Esportiva del Rayo Vallecano és una de les seus d’aquesta tercera fase de la competició. La inauguració es farà divendres a partir de les 20.30 hores i els partits es jugaran dissabte en horari de matí i tarda i diumenge al matí. El Nàstic Genuine jugarà els següents partits:

Dissabte, 10 hores: Fundación Rayo Vallecano – Nàstic Genuine
Dissabte, 19 hores: Nàstic Genuine – RCDEspanyol
Diumenge, 11 hores: Nàstic Genuine – CD Lugo

L’altra seu d’aquesta tercera fase, on jugaran la resta d’equips de la competició, serà a la Ciutat Esportiva de l’Atlético de Madrid a Los Ángeles de San Rafael (Segovia), entre el 26 i 28 d’abril. L’edició d’enguany de LaLiga Genuine Santander es tancarà el cap de setmana del 14 al 16 de juny a València.

gimnastic-ucrania