gimnastic-banner-the-beat-challenge

Un or i un bronze per a les patinadores del Nàstic a Gijón

Paula Espín, Ona Rodríguez, Carla Plana i Laura Espín van participar a la Copa d'Europa de patinatge de velocitat i el Trofeu internacional "Villa de Gijón"

Gijón ha acollit la primera fase de la Copa d’Europa de patinatge de velocitat i el Trofeu internacional “Villa de Gijón” amb més de 400 inscrits, on han participat quatre patinadores del Nàstic: Ona Rodríguez, Carla Plana i Paula Espín, representant el club i Júlia Espín, que va competir amb selecció catalana. Durant els tres dies de competició es van celebrar curses de fons i velocitat, en les modalitats de puntuació, eliminació i línia.

Júlia Espín, que corre per primer any en categoria de Copa d’Europa i ho fa amb la selecció catalana, va fer un gran paper durant els tres dies i, quan anava en tercera posició de la general, va patir una forta caiguda que la va fer retirar de la resta de competicions. Tot i això, va acabar en setena posició entre més de 60 patinadores internacionals d’alt nivell.

En aquesta ocasió els podis han anat a parar a les categories més joves del Nàstic: Paula Espín va dominar totes les curses de la categoria benjamí proclamant-se campiona absoluta del trofeu internacional en la seva categoria; Ona Rodríguez va assolir el bronze en categoria aleví i Carla Plana va quedar sisena en la mateixa categoria.

La propera cita de l’Europeu serà aquest pròxim cap de setmana a Lagos (Portugal).

gimnastic-ucrania