gimnastic-banner-the-beat-challenge

La Fundació Ginac de Valls assistirà al Nàstic-CD Numancia gràcies al programa BBVA CX Junts Creixem!

Un grup de persones vinculades a la fundació podran veure el partit en directe al Nou Estadi gràcies a la iniciativa que promouen el club i l'entitat bancària.

Un grup de persones de la Fundació Ginac de Valls assistiran diumenge al Nou Estadi per veure en directe el Nàstic-CD Numancia, gràcies al programa “BBVA CX Junts Creixem!” que promouen el club i l’entitat bancària.
La Fundació Ginac  és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre que treballa per a la millora de la qualitat de vida i l’autonomia personal  de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de la gent gran i de les seves famílies.
El responsable de l’àrea social del Gimnàstic de Tarragona, Jordi Ruiz, acompanyat per José Luis Gutiérrez, representant del BBVA, han fet l’entrega de les invitacions a Celeste Pujol, responsable del servei d’orientació i inserció d ela fundació.
El programa “BBVA CX Junts Creixem” té com a objectiu col·laborar amb entitats, organismes i institucions del territori que treballen per al desenvolupament social i cultural i fomenten la cultura de l’esforç i la superació.

gimnastic-ucrania